Általános szerződési feltételek

Az oldjukmeg.net rendszer egészében és részleteiben is a szerzői jogok védelme alá esik. A szerzői jog az oldjukmeg.net honlap tulajdonosát, mint szerzőt illeti meg.

Az oldjukmeg.net videói kizárólag az oldjukmeg.net honlapon keresztül használhatók. Az ettől eltérő használat a szerzői jogokkal ellentétes, tehát törvénybe ütköző cselekedet. Az oktatóvideókat a szerző határozott és egyértelmű írásbeli engedélye nélkül, tilos bármilyen formában, részben vagy egészben: lemásolni, adathordozón rögzíteni, kinyomtatni, továbbadni, bármilyen formában terjeszteni, csoportosan bemutatni, az oldjukmeg.net oldalon kívül oktatási célra felhasználni. 

Minden felhasználó kizárólag „egy-felhasználós" jogosultságot kap, tehát azt mással nem oszthatja meg, nem ruházhatja át. A felhasználó a jelszavát köteles a tőle elvárható legnagyobb biztonsággal kezelni. Ennek megfelelően különösen tilos a felhasználói azonosítókat közzétenni vagy mások által hozzáférhetővé tenni.

A rendszer használata regisztrációval kezdődik. Ezt csak egyszer kell elvégeznie, aztán a bejelentkező ablakban tud belépni. A regisztrációt és a bejelentkezést követően a demó videók ingyenesen megtekinthetők. Ekkor tudja azt is ellenőrizni, hogy az Ön számítógépe le tudja-e játszani ezeket a videókat. Ha a demó videókat képpel és hanggal le tudja játszani, akkor a teljes videókat is.

A videók megtekintése általában emelt díjas SMS fizetés után lehetséges. Az adott videóhoz tartozó SMS kódot az adott telefonszámra el kell küldenie.

Figyelem! Az SMS kód az „Oldmeg” jelszórészből és két számból áll. A két szám között szóköz szerepel. Fokozottan ügyeljen erre! Ha rossz telefonszámra küldi az SMS-t vagy hibásan írja be az SMS kódot, a videóhoz nem tud majd hozzáférni, és ezért felelősséget nem vállalhatunk.

Sikeres SMS fizetést követően egy válasz SMS tudatja Önnel a sikeres vásárlást, és ekkor már le tudja játszani a kiválasztott videót. Ezt a videót három napon, a tárgynapon és még a következő két napon tudja akárhányszor lejátszani. Ennek leteltével a jogosultsága megszűnik, a videó ismételt lejátszásához új SMS fizetés szükséges.